KBC Match'it voorziet geen volledige begeleiding van het overnameproces. Wij werken hiervoor samen met externe partners (klik hier voor een overzicht). Ook binnen KBC kunnen we oplossingen aanbieden middels doorverwijs (o.a. met betrekking tot financiering, waardering, etc).

Om u een oplossing te kunnen aanreiken voor elk aspect van het overnameproces, werkt KBC Match'it samen met een selecte groep van externe partners. Deze kunnen u adviseren en begeleiden bij juridische en fiscale topics, bij het voorzien van (achtergestelde) financieringsoplossingen, alsook bij het investeren van uw recent verworven kapitaal.

Bedrijven die geregistreerd zijn op KBC Match'it zijn actief in verschillende sectoren en regio's in België. Zij hebben een overnamewaarde tussen 1 en 10 miljoen euro.

Ja. Bij de opmaak van het verkoopdossier heeft u steeds de keuze om het vastgoed al dan niet mee in het dossier op te nemen. Gaat het om een patrimoniumvennootschap? Ook dan kan u bij KBC Match'it terecht. Contacteer ons gerust voor meer info.

Neem contact op met het KBC Match'it team (+32 2 429 48 58 of info@kbcmatchit.be). In een persoonlijk gesprek wordt het dossier besproken en een plan van aanpak uitgewerkt.

Registreren kan eenvoudig via itsme®. Zo doorloopt u zeer snel en gemakkelijk ons registratieproces. De itsme®-app is een mobiele versie van je identiteitskaart. Je identiteitskaart zit dan als het ware ingebouwd in uw smartphone. Itsme® werkt alleen als je gebruik maakt van 3 elementen: je smartphone, je sim-kaart en je unieke itsme®-code. Die combinatie zorgt ervoor dat je in alle veiligheid via de itsme®-app uw identiteit digitaal kan bewijzen. Met de itsme®-app kan je niet alleen vlot je toegangaanvraag doen voor KBC Match'it, maar nadien ook inloggen.

Heeft u (nog) geen itsme? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij bezorgen u nadien het nodige (papieren) registratieformulier via e-mail.

Neen, iedereen kan toegang aanvragen tot het KBC Match'it platform. Ben je wel reeds KBC klant? Neem dan gerust contact op met je vertrouwde KBC-contactpersoon om alvast meer informatie te verkrijgen.

KBC Match'it zal u contacteren om uw aanvraag verder administratief af te handelen.

Enkel verkopers waarvoor u een aanvraag tot hun detaildossier heeft gedaan, zullen toegang krijgen tot uw biografie. Het is dus van groot belang om hierin toch enige context mee te geven (in welke industrie bent u actief, waar bent u naar op zoek, etc.). Uit ervaring merken we dat verkopers sneller toegang tot een detaildossier zullen geven wanneer de biografie voldoende is ingevuld.

Ga naar uw Profiel en klik op "Abonnement". Op deze pagina kan u de einddatum consulteren (in principe 1 jaar na registratie) alsook uw abonnement vroegtijdig stopzetten. Na stopzetting krijgt u de mogelijkheid om een nieuw prijsplan te kiezen.

Op zoek naar de perfecte match?

Vraag uw toegang aan

Cookies opgeslagen