Over ons

Team

Annelies Heemeryck

Annelies vervoegde het KBC Match'it team in mei 2016 en was mee betrokken bij de lancering van het platform. Annelies vervult net zoals Gwen en Quentin een commerciële rol binnen het team. Daarnaast staat ze ook in voor de marketing en de uitrol van nieuwe aanpassingen aan de website.

Annelies behaalde een Master diploma Handelsingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel - Solvay Management School. Voor haar start bij KBC Match'it werkte Annelies in de marktenzaal van KBC als ALM Manager bij Group Treasury.

www.linkedin.com/in/annelies-heemeryck-1315296/

annelies.heemeryck@kbcmatchit.be

+32 470 90 04 23

Quentin Santy

Quentin trad toe tot het KBC Match’it team in oktober 2018. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen KBC Corporate Banking en KBC Bank als relatiebeheerder. Graag stelt hij zijn opgebouwde kennis en expertise vandaag ter beschikking aan de gebruikers van KBC Match’it. Samen met Gwen en Annelies vormt hij het KBC Match'It-team en staat hij in voor de commerciële contacten.

Quentin heeft een Bachelor in Bedrijfsmanagement - Marketing en vervolledigde in 2018 zijn opleiding Adviseur Familiebedrijven aan Ehsal Management School Brussel.

www.linkedin.com/in/quentin-santy-ba718b5/

quentin.santy@kbcsecurities.be

+32 476 86 15 91

Stefan Goethals

Stefan startte bij KBC Securities in 2005 en werd hoofd van Corporate Finance en KBC Match'it in 2016. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van M&A-advies (zowel sell-side als buy-side), particuliere fondsenwervings- en aandelenkapitaalmarkttransacties. Geselecteerde recente transacties omvatten het secundaire openbare aanbod van VGP en de verkoop van t-groep aan Gilde Buy-Out Partners.

Hij heeft een masterdiploma Toegepaste Economie en een graad Handelsingenieur van de Universiteit van Antwerpen.

www.linkedin.com/in/stefan-goethals-2101b011/

stefan.goethals@kbcsecurities.be

+32 2 429 32 10


Cookies opgeslagen